Specialisatie:

Levenstestament; houd zelf de regie !

Stel het lukt u niet meer om tijdens uw leven zelf alles te regelen en uw handtekening te zetten. Dan vindt u het niet prettig dat anderen zich met uw zaken gaan bemoeien. In een levenstestament legt u vast wie er namens u naar de bank toe kan, maar ook wie er namens u met de arts kan overleggen. Dat geeft rust.

Nalatenschapsmediation:
van je familie moet je het hebben…

Er valt een iemand weg en er is een nalatenschap te verdelen. Gedoe rondom de erfenis? Inderdaad : het komt in de beste families voor. Wij helpen graag om te voorkomen dat conflicten uit de hand lopen. Behalve notaris en estate planner is Notaris Kessels namelijk ook gecertificeerd nalatenschapsmediator.

bij Notaris Kessels regel je meer dan alleen je testament

De notaris verkoopt nachtrust

Notariskantoor Kessels Asten is een modern, degelijk, betrouwbaar maar vooral ook een toegankelijk notariskantoor. U bent van harte welkom om langs te komen voor alle notariële diensten. Notariskantoor Kessels Asten heeft naast de diensten: familiezaken, ondernemingszaken en onroerende zaken een expertise op het gebied van levenstestamenten en mediation bij nalatenschappen.

Een eerste adviesgesprek van een half uur is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. In dit adviesgesprek bespreken we samen wat er gedaan moet worden en welke gevolgen dit voor u heeft. Uiteraard bespreken we ook de financiële gevolgen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, u bent van harte welkom.

Wilhelminastraat 30
5721 KK Asten
T 0493 - 691 423
notariskessels@notaris-asten.nl

Privacyverklaring AVG
Cltr-privacyverklaring

Maandag tot en met vrijdag:
van 8.30 tot 17.00 uur

  • Ruime parkeergelegenheid
  • Bij kantoor aparte rollator-/rolstoeltoegang.

© Notaris Kessels 2019    |   Webdesign: Orange-Design