Onroerende zaken:
zorgeloos wonen

Onderhandse koopovereenkomst
Akte van levering
Hypotheekakte
Splitsing in appartementsrechten
Erfdienstbaarheden

Uw droomhuis gevonden? Spannend! Terwijl u uw woning in gedachten misschien al aan het inrichten bent, is het belangrijk dat u de koop goed laat vastleggen. Notariskantoor Kessels staat voor u klaar om daarin met u mee te denken.

Wij beseffen terdege hoe bijzonder deze stap in uw leven is. Voordat u uw handtekening zet, vinden we het belangrijk dat u weet wat de gevolgen van die handtekening zijn. Daarom nemen we de tijd om dit rustig en in heldere taal met u te bespreken.

De notaris verkoopt nachtrust

Notariskantoor Kessels Asten is een modern, degelijk, betrouwbaar maar vooral ook een toegankelijk notariskantoor. U bent van harte welkom om langs te komen voor alle notariële diensten. Notariskantoor Kessels Asten heeft naast de diensten: familiezaken, ondernemingszaken en onroerende zaken een expertise op het gebied van levenstestamenten en mediation bij nalatenschappen.

Een eerste adviesgesprek van een half uur is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. In dit adviesgesprek bespreken we samen wat er gedaan moet worden en welke gevolgen dit voor u heeft. Uiteraard bespreken we ook de financiële gevolgen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, u bent van harte welkom.

Wilhelminastraat 30
5721 KK Asten
T 0493 - 691 423
notariskessels@notaris-asten.nl

Privacyverklaring AVG
Cltr-privacyverklaring

Maandag tot en met vrijdag:
van 8.30 tot 17.00 uur

  • Ruime parkeergelegenheid
  • Bij kantoor aparte rollator-/rolstoeltoegang.

© Notaris Kessels 2019    |   Webdesign: Orange-Design