Ondernemingszaken:
regel het goed

BV’s en NV’s
Stichtingen
Verenigingen
Overdracht aandelen
Fusies
Splitsingen

Ondernemen vraagt lef en brengt risico’s met zich mee. Daarom doet u er als ondernemer verstandig aan om een aantal zaken goed en vooral duidelijk te laten vastleggen. Notariskantoor Kessels helpt u daarbij. Zo adviseren we bijvoorbeeld bij het oprichten van een besloten vennootschap (BV) of het wijzigen van de statuten daarvan.

Als ondernemer bent u zowel ondernemer als privépersoon. Daarom is het belangrijk dat de risico's van uw onderneming geen gevolgen kunnen hebben voor uw privé situatie en andersom. Als notaris zoomen we in op het grote geheel, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.  

De notaris verkoopt nachtrust

Notariskantoor Kessels Asten is een modern, degelijk, betrouwbaar maar vooral ook een toegankelijk notariskantoor. U bent van harte welkom om langs te komen voor alle notariële diensten. Notariskantoor Kessels Asten heeft naast de diensten: familiezaken, ondernemingszaken en onroerende zaken een expertise op het gebied van levenstestamenten en mediation bij nalatenschappen.

Een eerste adviesgesprek van een half uur is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. In dit adviesgesprek bespreken we samen wat er gedaan moet worden en welke gevolgen dit voor u heeft. Uiteraard bespreken we ook de financiële gevolgen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, u bent van harte welkom.

Wilhelminastraat 30
5721 KK Asten
T 0493 - 691 423
notariskessels@notaris-asten.nl

Privacyverklaring AVG
Cltr-privacyverklaring

Maandag tot en met vrijdag:
van 8.30 tot 17.00 uur

  • Ruime parkeergelegenheid
  • Bij kantoor aparte rollator-/rolstoeltoegang.

© Notaris Kessels 2019    |   Webdesign: Orange-Design