Familiezaken:
voor alle belangrijke momenten

Huwelijks- of partnerschaps- voorwaarden
Samenlevingscontract
Schenkingen op papier
Testament
Levenstestament
Echtscheidingsaktes
Verklaring van erfrecht

Notariskantoor Kessels is die vertrouwde partner voor al uw belangrijke momenten. We adviseren u ondermeer bij het opstellen of wijzigen van huwelijkse- of partnerschapsvoorwaarden, testamenten bij overlijden of levenstestamenten.

Het is belangrijk dat we volledig op de hoogte zijn van uw persoonlijke omstandigheden. Daarom nemen we de tijd om goed naar u te luisteren, vooral ook omdat iedere situatie anders is. Uiteraard is uw verhaal bij ons in veilige handen. Met drie generaties Asten in ons archief dragen we bij aan uw zorgeloze toekomst.

De notaris verkoopt nachtrust

Notariskantoor Kessels Asten is een modern, degelijk, betrouwbaar maar vooral ook een toegankelijk notariskantoor. U bent van harte welkom om langs te komen voor alle notariële diensten. Notariskantoor Kessels Asten heeft naast de diensten: familiezaken, ondernemingszaken en onroerende zaken een expertise op het gebied van levenstestamenten en mediation bij nalatenschappen.

Een eerste adviesgesprek van een half uur is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. In dit adviesgesprek bespreken we samen wat er gedaan moet worden en welke gevolgen dit voor u heeft. Uiteraard bespreken we ook de financiële gevolgen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, u bent van harte welkom.

Wilhelminastraat 30
5721 KK Asten
T 0493 - 691 423
notariskessels@notaris-asten.nl

Privacyverklaring AVG
Cltr-privacyverklaring

Maandag tot en met vrijdag:
van 8.30 tot 17.00 uur

  • Ruime parkeergelegenheid
  • Bij kantoor aparte rollator-/rolstoeltoegang.

© Notaris Kessels 2019    |   Webdesign: Orange-Design